Wednesday, September 8, 2010

Selamat..

Hey semua bloggers dah update Hari raya, yg aku baru nak terhegeh2 nak update. Busy kat rumah bro! Entah ape yg buat pon tak tahu la :P Korang semua dah shopping raya ke ? Aku tahun nie ala-ala kadar je. Baju kurung pon tak beli,pakai ape yg ade. Lain la tahun lepas mmg shopping sakan aku 1family, itu pun sbb 1st time raya rumah baru. So, tahun nie yg ke-2 lah..

Anep pon dah selamat balik Kelantan. Aku pon 1st raya belah mak, Klang. Nasib baik dekat,2nd raya pulak balik Melaka. Maybe balik dlm 2,3 hari kot. Not Sure. Dan aku berharap 1st raya kali nie enjoy gile mcm tahun lepas! :) Rindu lepak 1family mak aku. Kalau balik Melaka boring skit la, sbb dorg tak bape sporthing. Kat sane lebih mase duduk rumah tgk tv. =.=' Tapi yg best kat raya kat Melaka nie, ayah mesti buat BBQ. Tiap tahun tak penah miss. Tapi tak tau la tahun mcm mane kn, insyaallah :)

Angah pulak, 1st raya sah2 la belah laki dia. 2nd raya baru die follow balik Melaka.
Erm, aku cuti sampai selasa je, rabu dah start kerja! Huh. Amik mood keje balikkkkkk!

Okayy,dengan kesempatan ini saya, IRMANIZA BINTI HASAN ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA
AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
MOHON MAAF DIPINTA DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI

kepada,

Orang tersayang, Anep
Nasyairna
Budak2 sekolah aku
Budak2 17 yg join trip to PD(also nyot,kid,benjo n abgwan)
Budak2 17 yg tk join trip to PD
sepupu sepapat yg jauh
Budak2 Tgv
Budak2 Harvey Norman
Semua kenalan-kenalanku
dan
Semua costumer Melayu aku
:)

semoga raya kali ini amat bermakna bg anda semua,amin...


love ayang`

2 comments:

  1. selamat hari raya juga...if ada wat salah nyot mintak maaf...

    ReplyDelete